Steroids Communication Force

Vraag hier onze Portfolio aan

Overtref jezelf

Waar wij 15 jaar geleden begonnen als 'algemeen' fullservice reclamebureau, zijn we de laatste 10 jaar gegroeid naar een gespecialiseerd vastgoedcommunicatie bureau. Ons hart lag daar van alle branches waarin we actief waren het meeste! Onze klantenkring bestaat dan ook voor 95% uit de vastgoed- en vastgoed gerelateerde branche.

Wat wel is gebleven is onze bureau-aanpak; wij willen onze overhead klein houden, zodat we onze klanten kunnen blijven voorzien van de beste, onafhankelijke adviezen. Dus niet ideeën verzinnen om onze eigen studiomensen aan het werk te houden, maar echt onafhankelijk kijken wat het beste is voor een project en waar nodig onze partners in te schakelen. Groei is mooi, maar we proberen deze kernwaarde stevig vast te houden en dus alleen op projectbasis met anderen samen te werken.

Overigens hebben we daardoor een zeer goed partnernetwerk opgebouwd met ondernemers die ieder op hun eigen wijze net zo hard en vol passie werken als wij, en ook op datzelfde kwaliteitsniveau. Dit garandeert de beste kwaliteit, voor de beste prijs. Want we zijn niet alleen kritisch naar onszelf en naar onze klanten (welke we graag van onze kritische adviezen voorzien), maar we houden ook zeker onze partners scherp zodat we samen kunnen blijven gaan voor de beste resultaten. Excelleren, dat zit ons in het bloed!